top of page

Every skin age has its own story

mirjam.jpg

Al ruim 33 jaar ben ik, Mirjam Brockotter, schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 15 jaar Hannah huidcoach.

Mijn behandelingen zijn er met name op gericht om jouw huid in topconditie te krijgen en te houden. Je huid verteld namelijk van alles!

Het verklapt leeftijd, levenservaring, goede en slechte gewoontes en invloeden van stress. Des te meer reden om je huid goed te verzorgen.

Als specialist in bindweefselmassage ben je bij mij in goede handen. Ik werk met de prachtige producten van Hannah en Puurr.

Beide merken streven ernaar met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te werken.

hannah-huidcoach-schild.jpg

Als hannah-specialiste werk ik vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij

duurzaam resultaat wordt beoogd. Een van mijn favoriete methodes is de

bindweefselmassage.

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuids bindweefsel, ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. De hannah bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.
Deze massage werkt niet alleen huid verbeterend, het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Afspraak maken? Bel mij

fibroblast mond.jpg
fibroblast ogen.jpg

Wat is de Fibroblast techniek?

Purebeau Fibroblast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten.

Het PureBeau Fibroblastapparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. Deze flits springt over op de huis en er ontstaat een klein puntje. Het puntje minimaliseert de huid en zijn directe omgeving. Afhankelijk van het te behandelen gebied kies ik een strategisch patroon, waardoor de overtollige huid zichtbaar zal verminderen. 1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de 5 en 7 dagen laten de korstjes van de wondjes los en blijft er een lichte roodheid over.
Deze zal na uiterlijk 3 weken zijn verdwenen.

De huid zal aanzienlijk strakker zijn. De PureBeau Fibroblas zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing. Het Fibroblastapparaat is ook inzetbaar voor het verwijderen van (steel)wratjes en pigmentvlekken.

logo puurr.png
logo emani.jpg
bottom of page