top of page

Remember the day your hair changed for good inside & out

Esther & Margot-8.jpg

Al ruim 25 jaar ben ik Esther Schouten haarstyliste. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkelt en gespecialiseerd in mijn vak. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van kleur en in het knippen van krullen.

Dit door veel trainingen te volgen om kleurspecialiste te worden. En na jaren training volgens het curlsys systeem van Waltraud & Brian Mclean ook al aantal jaar curlsys masterclass salon.

logo curlys master salon.jpg

Ik vind het erg belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten en een passend knip of kleur advies te geven. Ik doe graag net iets meer, iets extra's. Ik laat graag de mooiste versie van uzelf zien. 

Om uw haar de beste verzorging te geven, werk ik graag met goede producten. Ik gebruik daarom de haarproducten van Oolaboo en Eleven en speciaal voor de krullen de lijn van Ecru New York deze is vrij van parabenen sulfaten en siliconen.

Afspraak maken? Bel mij:

Esther-6.jpg
Esther-2.jpg
Esther-8.jpg
Esther-4.jpg
logo eleven.jpg
logo ecry NY.jpg

ME. personal branding
 

Naast mijn job bij HoofdStuk2 ben ik samen met Margot ME (for your) Personal Branding

Wij zijn al zo'n 15 jaar vriendinnen en we zitten heel vaak helemaal op een lijn. Zo denken we ook hetzelfde over het empoweren van vrouwen.

Ons idee is dat we als vrouwen onderling elkaar niet moeten bekritiseren, maar juist moeten vieren. Daarom vinden we ook dat vrouwelijke ondernemers zichzelf meer zichtbaar moeten maken op sociale media en hun website. Meer hun ‘true colors’ laten zien. Maar dan uiteraard wel op de meest pure en mooie manier.

Onze missie is simpel. Kort en krachtig:
met onze passies voor en skills in schoonheid en verbeelding willen wij deze powervrouwen helpen om de beste versie van zichzelf zichtbaar te maken. Laten we allemaal wat liever voor elkaar zijn!
Meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? 

logo ME personal branding.jpg
bottom of page